Rondleiding

Heb je altijd al een regeneratieve boerderij van dichtbij willen zien? Of ben je op zoek naar inspiratie om zelf een agro-ecologisch project te gaan starten? In noord-Nederland zijn er nog weinig van dit soort initiatieven, en daar mag wat ons betreft heel snel verandering in komen. Daarom geven we elke eerste zondag van de maand rondleidingen op de boerderij voor mensen die hiermee aan de slag willen of het gewoon heel interessant vinden. We bezoeken beurtelings het voedselbos, de no-dig tuinderij en Christa’s moestuin met opkweekkas. We bespreken alle aspecten van leven op een boerderij nieuwe stijl en hebben veel ruimte voor je vragen. De rondleidingen starten altijd om 13:00 en duren tussen de 1,5 en 3 uur, afhankelijk van de groep en het weer. Van tevoren aanmelden is verplicht zodat we ons goed kunnen voorbereiden. De kosten zijn €20 per persoon, dit is inclusief thee, koffie en gezelligheid.

Nieuwe leden van de tuin krijgen trouwens altijd een rondleiding aan het begin van het nieuwe seizoen, dit is natuurlijk gratis en doen we apart, daar hoef je je hier dus niet voor in te schrijven!

De datums voor 2024 zijn:

Zondag 2 Juni 13:00

Zondag 7 Juli 13:00

Zondag 4 Augustus 13:00

Zondag 1 September 13:00

Zondag 6 Oktober 13:00

Zondag 3 November 13:00

 

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar info@dewoldtuin.nl met het onderwerp ”inschrijving rondleiding”, of je vult het contactformulier in onder het kopje ‘contact‘. Vermeld je volledige naam, de datum van de rondleiding waarvoor je je wilt inschrijven, en met hoeveel personen je wilt komen. Wij sturen je een betaallinkje, je inschrijving is bevestigd zodra de betaling is gelukt.

Dank voor je interesse in onze projecten, we zien je graag verschijnen hier in ’t Nije Wold!